Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-04 » 19:46:14
Kom nyss in från en lång promenad med Jackie. Skönt var det. Ska snart duscha sen blir det nog att kolla film :)
Har inte gjort så mycket mer än att plockat lite här i Korksorgen med sopor och disk, sedan åkte jag Annika och Stellan till Fagersta. Stellan skulle fixa pass men vi kom 4 minuter efter dem hade stängt. Sååå typiskt. Så vi stannade mellan Fagersta och Norberg och käkade :)
Jahapp hur ska man sammanfatta helgen då?! Gaaalen. I fredags cyklade ja till lägenheten och städade där, sen drog vi till Krylborestaurangen och käkade. Dennis och Leena ville att jag och Mattias skulle komma ut till Solbacka och grilla med dem. Men så värst hungriga efter att ha vart på restaurangen var vi inte, men vi köpte med oss korv med bröd och majskolvar. Såklart oliver, muuums jag bara älskar oliver nu förtiden! Ja vi hinkade väl lite öl och hade det mysigt.
Lördagen fyllde ju Stellan år, då blev det Krylbo restaurangen igen :) Vi får aldrig nog av den maten! Efter det åkte vi tillbaka till Korskrogen och fortsatte att dricka. Alla blev as kalas, vill jag lova. Inte så mycke minne för någon finns det för denna kväll :P Så kan det gå.
Igår sov vi bort heeela dagen. det var skönt. Hehe
Nej nu ropar duschen, herrå!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?