Uppdatering.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-30 » 17:35:47
Japp, jag tog tummen ur röven och satte igång. Gick först till Karlbo för att hämta cykeln, sen cyklade jag till stan. Diskade plåtarna och slängde det sista, cyklade sedan ner till Bolunden och berättade att jag var klar. Var förbi bibblan på vägen tillbaka till lägenheten (lånade om böckerna) sedan träffade jag på vaktmästaren som godkände städningen och allt. Så nu har jag lämnat ifrån mig nycklarna SKÖNT!!! Men lite synd är ju att jag lyckats tappa bort ena nyckeln till lägenheten, så lär betala 1500. Hoppas jag inte åker på någon annan betalning, men med min otur så gör jag väl det :/ Suck.
Är iallafall tillbaka i Korskrogen efter det svettiga cykelpasset :P Haha. Ska snart ta en dusch sen får vi se vad vi hittar på. Grabbarnagrus är ute i garaget och mekar. Jag var snäll och sopade lite där ute iaf :P

Furuviks bilder

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-30 » 17:26:55
Här kommer lite bilder från när vi va i Furuvik. Hade visst inte tagit så många kort men Elin och Leena och också några stycken.
Riktigt trevlig dag!

Torsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-30 » 11:22:26
Vaknade för typ en timme sen, usch va varmt det var ute i stugan. Vi sov i Korskrogen inatt. Ingen är hemma, tror alla är i Horndal och jobbar :P Så jag har käkat frukost och plockat undan lite här hemma för att vara lite snäll. Duktigt va ;) haha.
Vet inte hur jag ska hinna med allt, skulle behöva in till stan och diska plåtarna i gamla lyan, glömde nämligen det igår. Sen lämna in nycklarna. Har ju bara lägenheten tills idag :O!!! Har även lovat Tommy att städa hemma hos honom. Han ska sälja sin lägenhet så vill väl att den ska se nogorlunda okej ut innan han lägger ut bilder och folk får komma och titta. Hoppas bara att det inte är allt för stökigt :P
Laddar snart upp lite bilder från våran Furuviks tripp!

Onsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-29 » 19:02:19
Kom precis till Korskrogen igen, har varit med Elin till gamla lyan och tvättat fönsterna sen hämtade jag telefonen i lägenheten som jag glömde imorse.
Är sjukt varmt ute, men jag ska inte klaga. Hellre de än regn :) Har bekinin med mig så ett dopp i poolen får det allt bli snart, lääängtar!
Om ett litet tag kommer Dennis, Leena, Elin och Christian hit, då ska vi grilla och ha det lite mysigt. Nej ut i solen nu, måste ju ta vara på den medans den lyser.

Tisdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-28 » 19:50:42
Blev ingen mer uppdatering igår. Men jag cyklade till Korskrogen sen blev vi kvar där hela kvällen :)
Idag åkte jag, Mattias, Christian, Elin, Leena och Dennis till Furuvik. Riktigt skoj faktiskt men tuusan vad varmt det har vart, man höll ju på att flyta bort. Vi hade iaf picknick, kollade på djur, åkte karuseller och badade :) Vi har varit iväg på lite grejer nu, det är kul när det rör sig! Nästa helg blir det en tripp till Norge.
Vi har nyss duschat ska snart cykla till Krylbo och möta upp Christian och Elin för att käka på Krylbo restaurangen. Gött gött!

Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-27 » 10:01:06
Oj oj efter våran mini semester så ska man nu återgå till verkligheten.
Vi har haft en riktigt skoj och mysig helg måste jag säga, tack mina nära och kära :) Kan sammanfatta det vi gjort i helgen är druckit, grillat, skrattat m.m. Som vanligt när vi åker iväg någonstans så går man inte så långt ifrån sitt "fest-ställe" alltså stället där vi satt upp våra stolar och bord på. Haha jag vet inte varför det är så? Då kan man ju lika gärna campa hemma på gården :P Men nej det har iaf vart riktigt trevligt. Har tyvärr inga bilder, dem ligger på Leenas kamera, men vet inte om man skulle kunna publicera något av dem? Hahaha! Den ena är värre än den andra. Hoppas iaf att alla haft en lika trevlig midsommar som mig!
Just nu ligger jag hemma i soffan, är hungrig & tröttare änt tröttast. Mattias drog till Horndal för en stund sen, han ska hjälpa far sin vid skroten. Jag har inga direkta planer för vad jag ska göra idag förutom att besiktiga gamla lägenheten, bara att hålla tummarna för att summorna inte blir så höga på grund av slitage eller något sånt.
Ja ja, fixa lite käk nu. Uppdaterar väl senare och berättar hur det gick och vad jag har för mig...

Uppdatering.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-22 » 23:22:58
Ja då var dagen snart slut då, tack och lov. Har inte varit min dag idag. Men har fått lite vettigt gjort iaf så som att städat, tvättat och lagat god mat.
Var till Korskrogen en sväng också men nu är vi hemma igen. Ska väl sova snart så man orkar upp imorgon. Mamma och dem kommer ju in till tio så blir det att bära lite grejer sen får dem städa ;) Jag lär handla mat och packa, för det har jag ju såklart inte gjort idag.
Tidigare ville jag bara skita i allt, tyckte allt sög getpung. Men nu är jag gaanska taggad inför trippen ändå :P
Ne kolla runt lite sen sooova, ska bli skapligt skönt!
Bjuder på en bild från när jag va i Stockholm på Amanda och Neo :)

Onsdag!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-22 » 10:53:18
KUL start på dagen eller inte. För det första så har jag drömt värsta hemska drömmen :( Usch! Sen när jag loggade in på min infokomp sida (sidan som jag pluggar från), så har dem tagit bort mitt sista ämne, svenska b. Jag tänkte ringa och förlänga kursen idag, men nej då var den borttagen. Dem har aldrig vart så här snabba med att ta bort någon kurs tidigare. Det gör mig skapligt irriterad. Har mejlat till både läraren och hon den andra som sköter uppskjutningen. Så får verkligen hoppas att dem fixar det där nu. Vill ju göra klart den.
Sen har jag även ringt till vaktmästaren och bokat tid för att besiktiga den gamla lägenheten. Hinner inte flytta ur den och städa ur den själv eftersom att jag åker bort i morgon. Men familjen skulle hjälpa mig med de, Ett stort tack till dem :)
Idag har jag tvätt tid. Måste även börja packa inför vår lilla semester.
Det är mycket nu känner jag, skulle behöva klona mig själv!!!

Bara för att.

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-21 » 20:02:45

MINA TRE FAVORITFÄRGER:
Färg 1:
svart
Färg 2: lila
Färg 3: brun

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja
Fått ditt hjärta krossat: nej kan jag inte påstå
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja det kan man väl säga?!
Fått reda på att någon har pratat om dig: haha aa
Kysst en kompis: ja

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: jag var hemma hos Mattias päron i Korskrogen, gjorde inget spec. vi var bakfulla :P
Vilken tid vaknade du idag: 10.00 ungefär
Vad gjorde du igår runt midnatt: låg och snackade en massa med systeryster
Någonting som du längtar till: helgen, då ska vi på semester
Senaste gången du träffade din pappa: var några år sedan, han gick bort 2006 :( <3
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: finns väl en del men inget ja kommer på just nu, vill ha ett jobb fram förallt.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: nej
Vad gör dig irriterad just nu: att jag skjutit/skjuter upp viktiga saker
Långt eller kort: beror väl på vad man pratar om?
Vad gillar du gällande dig själv: ehm? jag kan säga vad jag tycker och tänker, samtidigt som jag står för det

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen än så länge
Piercing: tungan och ehm ;P
Tatuering: 3st
Bästa vän: har ingen spec så
Sport: fotboll?
Husdjur: hund och katt
Vaccination du minns: typ i skolan? vet inte
Förälskelse: -
Alkohol du drack: öl och cider

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET? 
Läppar eller ögon: ögon 
Kramar eller pussar: både och såklart
Kortare eller längre: längre oftast
Romantisk eller spontan: både och
Tatueringar eller piercingar: tatueringar självklart!

Uppdatering.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-21 » 18:07:05
Jahapp, då har man vart i Sala då. Det blev fint på gravarna och mamsen och moster blev fina i håret ;) Vi hittade lite diverse saker och kläder till barnen, men glömde såklart bort att köpa hårfärg.  Har suttit ett tag med en utav svenska böckerna men jag kommer ingenstans med pluggandet, har blivit så jävla trött på senaste tiden, vet inte vad de är med mig :/ Hoppas de vänder snart!
Ikväll blir det iaf att åka hem till Fanny, mysa med kattbebisarna framför en film. Tänkte handla något gott oxå, får väl se om ja kommer ihåg att köpa hårfärg då.
Leena ringde nyss, vi snackade en massa om helgen. Vad vi ska ta med oss osv, jag lääängtar till våran lilla semester :) den kommer bli kanon bra tror jag!
Ne packa lite grejer nu sen åka till Fanny, BYE!

Tisdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-21 » 10:50:34
Har nyss duschat, ska fixa mig lite sen ska vi åka till Sala. Mamma och moster ska klippa sig sen ska vi plantera på gravarna. Pappa, jag saknar dig <3 Maritha ville även ha hjälp att hitta något hon och barnen kan ha på sig på midsommar. Jag själv ska köpa hårfärg och färga håret senare.
När vi kommit hem från Sala får mamma släppa av mig i Karlbo eller i stan, har inte bestämt mig. Men skulle behöva fortsätta städa ur lyan :/ Booring!

Uppdatering.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-20 » 23:41:14
Blev att jag åkte till Horndal med mamsen när hon slutade klockan fyra. Innan det så fick jag skjuts av David in till stan, vågade nämligen inte gå in till stan för det mullrade osv ute :S
Slängde iaf en del grejer ur gamla lyan och började torka rent i köket. Skruvade ner gardin stängerna och lite sånt.
Väl hemma i Horndal så tog jag en glass med Sofie på kiosken. Var ner till hästarna och ledde runt Nova, hon ääälskar verkligen att rida :) Sedan grillade vi korv, kyckling klubbor och majskolvar, mycket gott.
Just nu ligger jag och syster Maritha och snackar skit, resten av folket sover. Jävla tröttmössor!
Här kommer iaf lite av dagens bilder:
The grillmaster ;P

Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-20 » 12:12:13
Har vart vaken till och från sen Mattias klocka ringde, har vart för varmt under täcket och för kallt utan på. Vilka problem jag har va? Haha.
Sitter just nu i soffan och ska snart göra frulle. Tror närmare bestämt att jag åker till mamsen i Horndal idag. Maritha och alla dem är ju där så :D
Behöver plugga svenska oxå, men de är ju sååå tråkigt. Men det är ända ämnet jag har kvar, har pluggat klart tre andra redan, men dem var mycke roligare :)
Fan känner mig ganska stressad med allt. Idag måste jag ringa till Bolunden om en tid till att besikta lägenheten, det ska ju göras två veckor innan man flyttar ut. Har ju bara lägenheten till den sista juni. Brottom brottom. Måste även flytta ur det sista i den, ssängen och soffan sen städa allt skit :/ Åh jag tror jag går i ide...
Nej nu är det frulle dax, jag uppdaterar säkert mer under dagen när jag är i Horndal :)

Söndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-06-19 » 14:53:24
Hujedamej, lite smått halv bakis idag. Vaknade av Mattias klocka & gick då upp för att dricka vatten. Det snurrade fint i huvudet, tror jag va full fortfarande. Huvudet kändes tungt men har tagit två alvedon så börjar faktiskt bli piggare nu :)
Mamsen kom hit på sin rast med en pizza och en cola, tack världens bästa <3
Just nu sitter jag och kollar på tv. Leena & Dennis var hit för ett tag sen. Vi planerade lite hur vi ska göra och vad vi ska ta med oss under midsommar helgen. Vi ska nämligen åka till Enviken med hans buss och campa. Mycke trevligt :D Jag längtar!
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Blir kanske att gå till Korskrogen sen när Mattias kommit hem från Horndal. Ikväll blir det iaf att kolla på en film, som alltid. Söndags mys :)