Onsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-31 » 18:59:33
Åh, snart är det helg och jag lääängtar.
Har jobbat som vanligt och tog sedan minsa två friska och gick hem. Har nu suttit med en svenska uppgift ett tag och gjort klart den. Hoppas innerligt att jag blir godkänd på den, för isåfall har jag bara en enda kvar att göra :D Fyfan vad jag hållt på med detta ämne, ska bli så skönt när allt är klart!
Ska snart tvinga med mig kusin Jennie till ica, lär handla lite grejer.
En bild från i helgen när vi var på väg hem från Gävle crusingen :) Mycke trevligt hade vi.

Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-29 » 21:56:14
Trött och åter trött!
Var riktigt tungt att gå upp imorse, men efter 30 mins morgon promenad till tåget så blev man lite piggare. Innan frukosten på jobbet så drog jag och Ida ner på stan och köpte frallor, sen hämtade jag ut mitt pass :) Så nu kan jag ut och resa! Slutade klockan fyra och tog mig en 45 mins promenad hem.
Har haft en helt underbar helg, med en massa mys, garage meck och crusing :) I like! Jobbade även söndagen.
Kort och gott, god natt!

Onsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-24 » 16:59:33
Lite dåligt med uppdatering på senaste, men jag ooorkar helt enkelt inte!
Senaste dagarna har sett ut på förljande vis: Jobbade söndag, sen kom mamma och hämtademig. Åkte med henne till Horndal och red sen skjutsade hon mig till Korskrogen :) Var i garaget, åkte sedan till Leena och Dennis och planerade lite ;) Heemlis! Sen till Korskrogen igen och sen hem till lägenheten.
Måndag morgon var man inte direkt pigg, drog till tåget och åkte till Sala för att jobba. Jobbade kväll igår och innan jag började så var jag ner på stan och fixade lite saker. Idag slutade jag som vanligt klockan fyra. Sitter just nu inne på Emelies rum och är trött och har ont i huvudet :( Tänkte jag skulle ut på en promenad lite senare sen kolla på någon film :)
Haha bror min blev av med körkortet nu i några månader för fort körning och Mattias får förhoppningsvis tillbaka sitt denna vecka :P

Lördag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-20 » 19:26:13
Här sitter man på en lördag, nykter och allt. Samlar en massa vuxen poäng genom att ha tagit åt sig helg jobb oxå ;) Duktig va?
Så ingen myskväll med tjejorna blev det, cry cry.. Vi får se till att åka ner till Örebro och hälsa på bästa Evelinn snart nån gång. Imorgon slutar jag klockan tolv, då kommer mamsen och hämtar mig och min nya cykel, blir att åka till Horndal och rida sen hem och mysa :)
Sitter nere i källaren och väntar på Elin som är och hämtar Patrik. Vi ska kolla film och ta det lugnt.
Haha blev lite extra jobb idag på jobbet, det började regna spannmål på tre våningar, var bara till att skotta ut det mesta sen dammsuga upp resten. Jag HATAR dammsugarna som är där, så stora och klumpiga, man gör illa sig hela tiden fan.
Nej nu ska jag tanka hem en film, C'ya suckers!

Onsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-17 » 18:42:02
Sitter på kusin Emelies rum och data nördar.. Känner mig trött och slut i kroppen, tog en lång promenad hem från jobbet idag. Får väl se om jag kankse går en till runda vid månsan badet ikväll, så himla fint att gå där och skönt att röra på sig :)
Tänkte jag skulle göra klart två svenska b uppgifter oxå, efter de har jag bara två kvar isf. SKÖNT!
Lääängtar till helgen då får jag äntligen träffa min efterlängtade sötnos Evelinn :) <3 Blir mys kväll med några tjejor. Får ju även träffa min andra hälft i helgen oxå, det gillas!

Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-15 » 16:56:26
Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Trött och har ont i kroppen. FYfan fick slita imorse, släpade på min bly tunga väska till tåget för att åka till Sala och jobba. Sen släpa den från Sala station till Lantmännen.. Huvaligen! Har vart en del att göra på jobbet idag, så tiden gick rätt fort :)
I helgen har vi tagit det lugnt, kollat film, vart i garaget, ridit, vart ute och ätit osv :) Myyys!
Resten av denna dag ska jag väl ägna åt att laga lite matlådor.

Torsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-11 » 20:24:13
Imorse var jag himla trött när klockan ringde, det känns att slutet av veckan är hä'r. Nu har man gått upp tidigt varje morgon och sedan jobbat. Det tar på ens krafter, när man inte är van. Imorgon är sista jobbdagen för denna vecka.
Imorgon slutar jag klockan fyra, då tar jag fem tåget hem. Dem andra fånarna kommer oxå hem imorgon, som jag längtat <3
Var nyss ute och gick med Emelie och lilla Isak, riktigt mysigt att gå på gångbanorna vid månsan badet.
Nu ska jag snart gå ner på mitt rum och kolla på en film :) Somnade ju ifrån den jag kollade på igår så lär se klart resten av filmen idag!

Onsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-10 » 18:41:11
Ännu en dag avklarad, har gått lika bra som dem andra dagarna. Men det har inte kommit många bönder idag inte.
Sitter just nu i köket och funderar på vad man ska hitta på, vädret suger ju :/ Är ganska trött, men om jag lägger mig nu och vilar så sover jag garanterat för kvällen och det känns lite väl tidigt för de..
Skulle behöva plugga lite mer svenska, men har ingen ork till de :/ Boooring!

Tisdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-09 » 19:45:17
Jajjemen, det är tisdag idag. Kom till Sala på eftermiddagen i söndags, åkte bil med Elin hit. Fick ett fint välkomnande, Isak kastade mat på mig, spottade, slog mig och sen så ställde han sig och pissade på mattan som ligger framför tvn. Haha snacka om en vilding, men han var ganska uppspelt för att det var så mycke folk här just då.

Har jobbat it vå dagar nu och det går prima ballerina, har nu fått min uppgift och mina arbetstider satta. Fast måndagar kommer jag kankse börja lite senare så ja åker tåg på måndag morgon dit istället för på söndag kväll. Iaf så ska jag sköta torkarna uppe på våning två, ta prover varje timme på olika spannmål.
Igår när vi kom hem fårn jobbet så käkade jag sen la jag mig i sängen med datorn och råkade visst somna, klockan var halv åtta :O Haha sov till klockan ett då ja vakna å inte ritkigt fattade vad ja gjorde. Sov med kläder å allt på, sen had eja fått 5 st sms, ja som alltid brukar höra min telefon. Ah tog av mig lite kläder sen somnade jag om och sov tills klockan ringde sex imorse.
Idag har ja ju som sagt jobbat, sen valde jag att gå hem, så jag och Anna gick först till affären sen fortsatte jag hemåt. Hann hem innan åskan och regnet kom, sicken tur ja hade! Käkade mat och nu sitter ja nere på rummet, håller på att skriva lite på en svenska uppgift. Snart klar :)

Söndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-07 » 18:42:38
Usch, regnet har öst ner hela dagen.. Sov på soffan inatt och vaknade runt tio. Efter de har jag kollat igenom en massa kläder, packat, lagat mat. Fanny kom förbi, båda pluggar ju svenska b just nu så vi hjälps åt. Blev klar med en utav uppgifterna. När vi var klara kom Elin och hämtade mig, va dax att åka till Sala, imorgon börjar en ny jobb vecka. Ska bli skoj :)
Saknar fånarna men mest en utan dem ;P Fuusk att dem är i Turkiet. Där skiner då solen iaf!
Här kommer iaf en bild på dem från Rättvik :)

Lördag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-08-06 » 11:24:31
Nu vart det ett bra tag sen jag skrev något här. Åkte ju till Rättvik förra torsdagen och har inte haft tillgång till något internet. Iaf så hade vi en underbar vecka i Rättvik, rätt lugnt blev det faktiskt. Himla skönt. Vi festade, käkade god mat, hyrde trampbåtar,stekte på stranden och kollade på en massa bilar såklart :) Kommer lite bilder sen när jag orkar lägga in dem. Vi kom ju hem från Rättvik i torsdags, och på kvällen var jag tvungen att åka till Sala för att jobba min första dag på fredagen. Sov hos kusin Anna, hon visade mig runt i huset som dem köpt :)
Iaf så tror jag att jag kommer trivas som fisken i vattnet på jobbet, roliga människor och helt ok uppgifter att göra. Vi tar prover på böndernas olika skördar, så som vete, råg osv.. Även lite annat. Så alltså är vi i silon och jobbar på lantmännen. Var iväg med chefen och köpte ett par schysta skor och ett par jobbarbyxor :) Efter jobbet tog jag tåget hem.
Det är tomt hemma, Mattias, Palm, Stellan och Nanette drog ju till Turkiet i fredags morse. Hur ska jag klara mig? Haha.
Sitter just nu i soffan och hör hur regnet öser ner, usch. Ska åke med Elin till Sala klockan ett och förhoppningsvis träffa Lena och Algot medans Elin är iväg på ett möte. Sen blir det myskväll med trevligt folk!