Torsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-28 » 10:39:44
Sov på soffan inatt, somnade framför tvn. Men vaknade ganksa tidigt, var ju hur ljust som helst och varmt i rummet när solen började lysa in.
Fick ju en räkning på 1500 för en ny cylinder eftersom jag tappat bort ena lägenhets nyckeln. Men hittade ju nyckeln två dagar efter jag lämnat in dem andra. Ringde och berättade att jag hade hittat den osv men dem lät så otrevliga. Sen bad hon mig ringa vaktmästaren och han skulle höra av sig. Men inte gjorde han de. Nu ringde iaf Björn till "riktigta" företaget i Sthlm och berättade det hela. Så dem halverade fakturan till 750, bara för det dåliga bemötandet här i Avesta. Tackar!
Tänkte gå ner och slänga i en maskin tvätt har bara sängkläder och några handdukar kvar att tvätta, eftersom ja tväddade de mesta i Horndal igår. SEn lär jag börja plocka fram en massa kläder och se vad jag ska packa ner. Åker ju till classic car week antingen ikväll eller imorgon, vilket jag hoppas på. Blir så stressigt idag om vi ska åka ikväll. Mattias kommer iaf hem runt fem tiden idag, så det visar sig då hur det blir. Jag lääängtar :)

Onsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-27 » 16:57:48
Vaknade ovanligt tidigt idag, klockan sex :O Kände inte direkt för att gå upp så tidigt, vad skulle man göra då lixom? Försökte somna om och lyckades till slut. Gick sedan upp klockan tio. Mamma ringde, så packade tvätten och drog med henne till stan. Köpte ett par skor. Mina tygskor blev ju helt förstörda i Norge :/ Hängde sedan med till Horndal. Red min fina prins en sväng. Kommer inte få träffa honom på mer än en vecka nu :( Cry cry! Tur jag har mamsen som tar hand om honom under tiden. Håller iaf på att tvätta upp kläder nu. På fredag åker vi ju till classic car week i typ en vecka. Sen börjar jag jobba :/ Men tror jobbet kommer bli ganska skoj faktiskt. Så sköna människor där så :)
Om någon timme tror jag mamma ska skjutsa hem mig. Blir att börja packa åså då. Just nu sitter ja i soffan och äter oliver, fyfan de är såå jävla gott :) namnam!
Juste, min moster fyller 51 år idag, grattis till henne :)

Tisdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-26 » 21:55:33
Har varit uppe innan klockan tio varje morgon i över en vecka nu, fint de! Känns mycke skönare de än att sova bort dagarna. Idag när jag vaknade så käkade jag frukost sen gick jag över till Tommy som hade ställt upp dörren till sin lägenhet. Jag hade ju lovat hjälpa honom med städningen. Så medans han var i Fagersta så passade det fint. Efter 3 timmar och 15 minuter så var jag klar. Pust och stön, men de blev resultat vill jag lova!
Fortsatte sedan hemma och städa lite.
Palm och Stellan plockade upp mig när dem skulle till stan, så hoppade jag av hos Fanny. Åkte med henne och hennes mamma till Kupolen för att titta lite. Är typ pank men köpte iaf en bh, vilket var behövligt!
Nu sitter jag i soffan, har ont i hela kroppen känns det som. Tror jag börjar bli gammal? Haha. Resten av kvällen blir att nörda fb och sen sova film :)

Tidsfördriv.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-25 » 19:22:27

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock

Vad gjorde du för 15 min sedan: Diskade

Det sista du sa högt: Hmm.. Tack för idag mamma, vi hörs sen!

Det senaste någon sa till dig: Ja det gör vi, har du nyckeln på dig?!

Vad har du druckit idag: Mjölk

Vad var det senaste du åt: Fiskpinnar och mos

Vad var det senaste du köpte: Var till Willys och köpte mat

Vad är det för färg på din ytterdörr: Träfärgad

Vad är det för väder hos dig nu: Lite kyligt men ändå sol och lite moln

Godaste glassmaken: Blåbär?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej

Sover du tungt: Nej det kan jag inte påstå, ibland kanske?

Drömmer du mardrömmar: Ja ibland

Trivs du med ditt jobb: Har inget ..

Favoritklädsel: Tights och linne

Favoritlåt just nu: Har ingen direkt favorit låt

Vad ser du om du tittar till höger: En massa, blommor, fönster, balkong osv

Vad gör dig glad just nu: Det mesta, familjen, vännerna, djuren <3

Vad ska du göra härnäst:  Bädda rent i sängen, kul va? haha

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Lite trött men glad

Favoritgodis: Surt?

Kläder just nu: Korta mjukisar och linne

Sommarplaner:? Sommaren är snart slut.. Men classic car week, börja jobba sen en resa till amsterdam står iaf på listan.

Hur många kuddar sover du med: 2

Spelar du något instrument:  Nej, men vill lära mig att spela gitarr

Morgon eller nattmänniska: Natt människa

Vad är viktigast för dig: Mina vänner och min familj <3

Är du kittlig: Ja men det kan vara sköt att bli kittlad oxå

Snarkar du: Haha lite kanske

Stjärntecken: Kräftan

Äckligaste insekten: Spindel

Längtar du mest efter just nu:  Den varma sooolen!

Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-25 » 13:04:49
Hej och hå! Var uppe halv nio ungefär.. Eller vaknade ju när herrn gick upp men somnade om igen.
Har nu på morgonen fixat med en massa papper som jag lämnat in, Annicka var förbi med några oxå. Bara att hoppas på det bästa nu då!
Fan känns som att jag har tusen saker att göra, fixa med hästen, plugga, städa både hemma och hos tommy, sen i husvagnen som vi ska ha med oss upp till Rättvik, tvätta och packa. Har säkert glömt något?
Är hos mamma just nu, åt nyss mat. Ska ner till stallet nu, pussa och rida på min fina prins :) <3

Söndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-24 » 10:53:55
Skrev inget igår men jag åkte iaf till Horndal med Mattias och Åke. Hoppade av hemma hos mamma och topg med mig henne och lilla syster ut på en ridtur. Gick hur bra som helst, jag tror att jag är kär.. I min fin fina pålle! Dessutom var det nog första ridturen på många många år som min lilla syster inte gnällde något alls. Bra där! Efter ridturen lagade jag tacos, det var mumsigt. Sen åkte vi till stan mamma handlade lite sen körde hon mig till Korskrogen. Kollade när grabbarna grus höll på i garaget och hjälpte till lite smått. Sen blev det tv tittande för hela slanten.
Just nu sitter jag i soffan, dem andra är och hämtar husvagnen som vi ska ha med till Rättvik :) Idag vet jag inte vad vi ska göra. är ju söndag. Men för mig känns det som en lördag?! Nykter helg har jag haft oxå, det är bra gjort :)
Lite suddig bild men.. Rollsen <3

Fredag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-22 » 15:47:13
Sitter i Korskrogen och kollar på tv. Är trött och seg, sov inte så mycke inatt, Mattias är sjuk och hade feber hela natten. Varmt och jävligt, sen börja de åska och spö regna, snacka om att jag var rädd :/ Men de va mysigt ändå.
Får väl se vad vi hittar på idag, vädret suger ju. Kan gissa på att det blir att kolla film och äta något gott :)
Jo igår skulle Elin och min lilla syster Amanda ut och rida på mammas och lilla systers hästar, så ja bestämde mig för att hänga med på min fina kille. Det gick hur bra som helst :D Han är underbar <3 Jag har hittat min prins!

Torsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-21 » 10:23:19
Uppe med tuppen kan jag tycka att jag var imorse. Vaknade innan nio :P Men mycke berodde nog på att Björn och Jon satt och snackade i köket.. Så var väl lika bra att gå upp.
Var nyss nere och pussade på mitt hjärta, dem var trötta. Alla låg och sov i ligghallen när vi kom <3
Ska snart åka in till stan och se om jag hittar något fint träns till honom. Sen tillbaka till Horndal och pyssla lite.
Men inatt ska jag då sova hemma i Karlbo eller om det blir Korskrogen, Mattias kommer hem :)

Onsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-20 » 18:37:12
Sådär, nu har vi hämtat hem min prins. Snabba puckar :P Hemfärden gick bra, vi släppte honom med våra andra ston och det gick hur bra som helst. Han sprang och visa upp sig så glatt i hagen så. Det här kommer nog bli kanon!
Knäppte några bilder på honom med mobilen, dem blev inte så bra men men. Man ser ju lite hur han ser ut iaf :)
Får ta nya bilder imorgon med mammas kamera.
Rolls Rose
Jag blir kvar hos mamma en natt till. Lika bra det, då kan ja gå ner till honom i skaplig tid och pyssla lite. Men blir att åka hemåt senare på efter middagen. Skulle behöva lämna in lite papper osv.
Köpte ju hårfärg igår, så ska nog färga senare ikväll. Om jag orkar!

Uppdatering.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-19 » 22:25:43
Kärlek vid första ögonkastet, ja det kan man säga att det blev :) Han var över mina förväntningar faktiskt. Vi kommer nog få riktigt skoj ihop han och jag. Kommer lite bilder på honom senare.
Ligger nu i sängen och ska sova, är fortfarande kvar hos mamsen. Men måste säga att det är ensamt här i sängen :( Fast snart är det torsdag, då får jag sällskap igen! Me like ;)

Tisdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-19 » 13:57:19
Upp med med tuppen? Ja visst, jah hade ställt klockan, mamma var in och väckte mig två ggr, men kom jag upp? NEJ! Lite innan nio orkade jag mig upp :P
Har vart in till stan och fixat en massa viktiga papper. Så nu är hälften av de gjort. Skönt!
Sitter i soffan hos mamma och väntar på att klockan ska bli tre så jag kan ringa till gubben som äger hästen. Han slutar nämligen då och vi ska då åka dit :) Ser jag fram emot. ENORMT mycket!
Det känns riktigt bra med det mesta just nu faktiskt :)

Uppdatering.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-18 » 17:44:12
Ouff vad trött och blöt jag är. Björn kom och hämtade mig typ elva imorse. Drog med mamsen ner till stallet. Har nu mockat ur 3 st boxar, burit & staplat 202 hö balar och sopat i heeela stallet. Ganska duktigt om jag får äsga det själv :) Fyfan vilket väder, man är ju blöt från topp till tå.
Jag som skulle åkt och kollar på en pålle idag, men får ta det imorgon istället, regnar för mycket :/ Gubben som äger honom sa " ja om man ska ut i detta väder så lär man ju ha groddräkt och snorkel" haha ja och det skulle se ut de sa jag :P Han verkar skit schysst.
Nej nu ska jag duscha sen kila till affären och efter det blir de film hela kvällen. Skönt!

Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-18 » 10:51:50
Jajjemensan fest i fredags blev det. Vi var 16 st som åt på Krylbo restaurangen. Sen hängde alla dem på till Korskrogen plus att det kom en hel del till med folk. Riktigt skoj var det :) Dagen efter när vi vaknade.. Klockan var väl fyra? haha, iaf så trodde vi att det skulle vara as mycket att städa, men icke! Vad gjorde alla av sina ölburkar osv? :P Aja rätt skönt att det inte såg ut som om vi hade haft fest och att ingenting gick sönder :)
Lördagen låg vi typ heeela dagen, vi var som döa sillar allihopa.
Igår gick vi väl upp runt elva. Käkade och slappade i soffan. Hade nog sovit för mycket för man kände sig fortfarande helt slut. Senare på kvällen kom Åke och Annicka hem från Turkiet. Dem var som två peppar kakor :P
PalmN var öl törstig så han körde oss till lägenheten så han själv kunde åka tillbaka till Korskrogen och dricka, den alkisen :P Vi la oss och sov. Mattias semester är ju slut. Eller ah han jobbar i två veckor nu sen har han två veckors semester igen.
Ska snart ringa lite samtal, jag hoppas på det bästa. FÖR JAG VILL!!!!! :D

Fredag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-15 » 10:46:20
Jajjemensan, och vår fåne Johan palm fyller år idag :) 25 barre. Så idag blire party, synd bara att vädret suger.. Men det blir vad man gör det till :P Blir nog att käka på Krylbo restaurangen senare oxå!
Ska snart käka frulle, är inte direkt morgonpigg. ZzzZzzz

Uppdatering.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-14 » 21:48:07
Palt koma efter tacos middan.. Men fasen så gott det var. Medans jag stekte köttfärsen så fick jag grabbarna till att skära grönsaker :) Duktiga idioter!
Just nu är dem iväg och hämtar PlamNs högtalare, han fyller ju år imorgon så det blir väl lite partajj, misstänker jag :) Ikväll ska vi kolla film och bara vara..

Torsdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-14 » 13:56:31
Plockar i huset och myser med Jackie mellan varven :)

Onsdag!

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-13 » 23:26:21
Sitter och kollar tv, Mattis har lagt sig, PalmN och Stellan ska ut och göra krogen osäker :P Går väl och lägger mig snart jag med.¨
Idag har jag fixat och städat efter grisarna här hemma, tagit en promenad med Jackie sen lagat en massa mat. Mums, gjorde bacon lindade kyckling filéer med grädde och kyckling fond i ugnen sen ris till. Nu på kvällen åt vi räk macka. Var iväg med mopparna till utsund en sväng oxå, jag körde Annickas räscer, coolt!
Håller på att leta häst och har fått en massa alternativ. Ska bli kul att börja rida igen :)

Tisdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-12 » 14:54:43
Japp grillning blev det, riktigt trevligt :) Skulle ju vara nykter tänkte jag, skulle ju följa med Mattis tidigt på morgonen till Horndal och måla lister och dörrar alltså idag, men så blev det icke. Dem tjatade så jävligt på mig att jag borde dricka å vet fan allt, så det blev väl så. Jag fick i mig en del och i morse mådde jag bajs. Han hade försökt väckt mig några ggr men inte kom jag upp för det. halv ett klev jag ur sängen. Bra jobbat!
Har fixat med disken och tänkte slänga i en maskin tvätt nu. Men vad fan ska man göra sen då? Jag har boooring!

Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-11 » 12:38:03
Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra ;P 22 barre nu då. Tiden bara rinner iväg!
Igår kväll klockan halv tio kom vi hem från en galen helg i Norge - gatebil. Helgen kan samman fattas med bilar, fylla, tuttar och en massa trevligheter med mina kära :)
Idag känner jag mig helt mörbultad, har träningsvärk och känner mig tight i tryne, som man säger i Norge. Vilket egentligen betyder " är du dum i huvudet?" men jag känner mig tight i tryne på svenska haha. Gjorde ju det igen, en faceplant i onsdags när vi var ut. Drack ju inte ens mycke och hade bara druckit en öl innan vi drog dit. Skumt! Fick iaf ett fint hål rakt igenom läppen, så nu har jag en skorpa på överläppen som ser ut som hitlres mustasch ;)
Åke och Annika har åkt till Evelinn i Turkiet, så vi blir i Korskrogen och tar hand om huset. Förrästen så saknar jag min lilla brutta Evelinn, det är tomt utan henne här hemma <3
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Mattias är i Horndal på skroten och jobbar lite och Stellan och dem ligger ute i stugan. Dem har väl vart vakna och spelat dator hela natten misstänker jag. Men ikväll blir det npg iaf att grilla :) det är mys!

Onsdag!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-06 » 17:19:05
Då har man gjort en del nytta idag då :)
Gick upp klockan nio, drog in och åt frukost sedan cyklade jag till lägenheten. Slängde i en maskin tvätt och bakade hallongrottor, men jag bytte ut hallonsyltet mot en dumlekola istället. Mums! När tvätten var klar så hängde jag den sen kom Elin. Följde med henne till lager 157, har inge pengar själv för att shoppa för men har aldrig vart där så var kul att se något nytt iaf. När jag kom hem igen så gjorde jag as god fläskfile i ugnen, blev till coh med fyra matlådor över ;) Blir fint det att ta med till Norge i helgen. Vi åker ju imorgon kväll på gatebil. Ska bli skoj :D Ah slängde i en till maskintvätt och har nyss hängt den. Tänkte jag skulle diska och lite sånt sedan cykla till Korskrogen igen.

Under allt gott i mitten så ligger fläskfilen och på sidorna är det champinjoner.



Hallongrottorna, fast med dumlekola.

Bilder!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-05 » 20:56:04
Nova när hon övningskörde idag ;)
Gamla gumman Ziip :)
Hästarna, Domina och Hera :)

Tisdag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-05 » 16:14:06
Var uppe med tuppen imorse, det vill säga klockan sju :P Är inte van att gå upp så tidigt nuförtiden. Visst jag vaknar alltid flera ggr men ligger kvar till typ elva om dagarna.
Iaf så hängde jag med Mattias och Åke när dem skulle till Horndal och jobba. Passade ju såklart på att hälsa på familjen medans. Maritha och barnen är fortfarande kvar. Så jag pussade lite på dem och härjade.
Är tillbaka i Korskrogen nu igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men fräga håret det ska jag allt. Köpte äntligen hårfärg, det ser ju för fan ut som att man är kal på hvudet när man har en sån ljus utväxt. Inte okej!

Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-04 » 19:46:14
Kom nyss in från en lång promenad med Jackie. Skönt var det. Ska snart duscha sen blir det nog att kolla film :)
Har inte gjort så mycket mer än att plockat lite här i Korksorgen med sopor och disk, sedan åkte jag Annika och Stellan till Fagersta. Stellan skulle fixa pass men vi kom 4 minuter efter dem hade stängt. Sååå typiskt. Så vi stannade mellan Fagersta och Norberg och käkade :)
Jahapp hur ska man sammanfatta helgen då?! Gaaalen. I fredags cyklade ja till lägenheten och städade där, sen drog vi till Krylborestaurangen och käkade. Dennis och Leena ville att jag och Mattias skulle komma ut till Solbacka och grilla med dem. Men så värst hungriga efter att ha vart på restaurangen var vi inte, men vi köpte med oss korv med bröd och majskolvar. Såklart oliver, muuums jag bara älskar oliver nu förtiden! Ja vi hinkade väl lite öl och hade det mysigt.
Lördagen fyllde ju Stellan år, då blev det Krylbo restaurangen igen :) Vi får aldrig nog av den maten! Efter det åkte vi tillbaka till Korskrogen och fortsatte att dricka. Alla blev as kalas, vill jag lova. Inte så mycke minne för någon finns det för denna kväll :P Så kan det gå.
Igår sov vi bort heeela dagen. det var skönt. Hehe
Nej nu ropar duschen, herrå!

Fredag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2011-07-01 » 13:10:50
Blev väckt utav Tommy vid tio imorse. Ska ju städa hos honom. Men tror jag skjuter upp det tills nästa vecka faktiskt. Har iaf vart iväg och handlat lister med Annika och Stellan. Åt nyss lite mat och plockade undan i köket. Det är så himla kvavt ute usch, nu får gärna regnet komma en sväng. Skulle ju bli dåligt väder i helgen. Vet inte riktigt vad man ska hitta på att göra för skoj, imorgon fyller iaf Stellan år :) Sitter och funderar på om jag ska plugga en sväng vilket verkligen skulle behövas eller om jag ska cykla till lägenheten och hämta kläder sen cykla tillbaka hit till Korskrogen. Men båda alternativen låter jobbiga :/ hm!